Social

#demisie #libia #muammar gaddafi

Gaddafi vrea sa demisioneze

Muammar Gaddafi , presedintele Libiei, ar putea demisiona, scrie realitatea.net. Potrivit unor membri ai opozitiei libiene, Gaddafi le-ar fi propus rebelilor un compromis .

El e dispus sa renunte la fotoliul prezidential daca i se ofera garantii ca lui si rudelor sale nu i se va intenta proces. O alta conditie ar fi ca averea lor sa nu fie confiscata.

Gaddafi a cerut ca demisia lui sa fie dezbatuta cu ocazia unei sedinte speciale a Congresului Poporului Libian (Parlamentul).

Oferta liderului libian a fost insa respinsa de miscarea antiguvernamentala, care a catalogat-o drept “umilitoare”, in conditiile in care mii de oameni au murit in revoltele populare care au avut loc in ultima perioada pe teritoriul Libiei.

Pe de alta parte, presedintele american Barrack Obama este ingrijorat de situatia din aceasta tara. El a declarat ca reprezentantii NATO discuta despre optiuni de interventie in Libia, fiind luate in calcul diverse actiuni militare.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea