Social

#basescu #gaddafi #libia

Gaddafi il invita pe Basescu in Libia

Liderul libian, Muammar Gaddafi , l-a invitat pe presedintele Traian Basescu la cel de-al III-lea summit UE - Africa, prevazut sa se desfasoare la Tripoli, in perioada 29-30 noiembrie, informeaza MAE.

Invitatia a fost inmanata vineri secretarului de stat pentru afaceri globale din Ministerul Afacerilor Externe, Doru Costea , de Ahmad Jarrud, director general pentru afaceri europene in ministerul afacerilor externe al Marii Jamahirii Arabe Libiene Populare Socialiste.

"Diplomatul libian se afla la Bucuresti in calitate de emisar special al liderului Marii Revolutii de la 1 septembrie, Muammar Gaddafi, si a inmanat demnitarului roman invitatia adresata domnului Traian Basescu, presedintele Romaniei, pentru a participa la cel de-al III-lea Summit UE-Africa, de la Tripoli, prevazut a se desfasura in perioada 29-30 noiembrie 2010 ", informeaza un comunicat MAE, citat de NewsIn.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea