Social

#testare coronavirus #coronavirus #gabriela firea

Gabriela Firea: "Vom testa gratuit toti elevii si profesorii"

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat pe pagina sa de socializare, ca Primaria Capitalei va oferi testari gratuite COVID-19, pentru elevi si profesori.

"Pentru ca Guvernul nu face nimic concret pentru inceperea in siguranta a anului scolar, Primăria Capitalei va asigura testarea gratuita a tuturor elevilor din București care, după reînceperea școlii, prezintă la triajul de dimineață mici semne de îmbolnăvire - febră, tuse, strănuturi repetate, roșu în gât etc, cu acordul parintilor.

De asemenea, la începerea noului an școlar vor fi testate și toate cadrele didactice de la unitățile de învățământ din Capitală care vor dori acest lucru.

Pentru acest program, Primăria Capitalei va amenaja în clădirea vechiului spital Gomoiu un laborator de analize, dotat cu aparate de testare de tip PCR, în care vor lucra medici și asistente din spitalele alflate în administrarea Municipalității.

Finanțarea acestui program se va face exclusiv de la bugetul Capitalei", este mesajul transmis de Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea