Social

#transport gratuit #gabriela firea #ratb #Gabriela Firea primar

Gabriela Firea, primarul Capitalei: "Transportul cu RATB, gratuit"

Gabriela Firea, noul primar al Capitalei, a declarat, marti seara, la B1 TV, ca va face totul posibilul ca transportul public de suprafata din Bucuresti sa fie gratuit.

"Unul dintre primele proiecte pe care le voi depune se refera la restructurarea, redresarea RATB. Exista un plan economic care poate fi aplicat, prin care transportul public sa fie gratuit. Vrem sa incurajam calatoriile cu transportul public, ca sa lasam masina acasa si sa nu mai fie traficul atat de sufocant. Am vorbit cu specialisti si am facut un calcul de oportunitate si am decis ca se poate face. E vorba doar despre RATB, nu si metroul, acesta apartine de Ministerul Transporturilor. E un plan economic ce poate fi aplicat".

Proiectul este fezabil mai ales daca RATB isi va acoperi din cheltuieli vanzand in strainatate tramvaie fabricate in Romania, a mai spus primarul Capitalei.

Sursa foto: aktual24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea