Social

#Gabriel Oprea DNA #Bogdan Gigina #gabriel oprea

Gabriel Oprea se caieste la DNA. Mesajul pentru familia politistului Gigina

Fostul ministru Gabriel Oprea a chemat luni la sediul DNA pentru a fi pus sub acuzare de ucidere din culpa, fiind citat in dosarul privind moartea agentului Bogdan Gigina.

"Aceasta cruce pe care o s-o duc toata viata. Este o tragedie. Eram in timpul serviciului, veneam de la o institutie partenera si a cazut aici, la cateva sute de metri(…). Nu se grabea nimeni. Cer iertare familiei. stiu ce inseamna sa ai un deces in familie. Am trecut prin asa ceva. Repet, nu veneam de la restaurant, nu veneam de la carciuma, veneam de la serviciu (…). E o tragedie prin care trebuie sa trec cu demnitate. Este foarte greu! Si pentru parintii lui Bogdan care si-au ingropat copilul. E foarte greu pentru familia lui Gigina, pentru familia politistilor!

S-a oprit masina, iar politistul de pe masina care ne insotea ne-a facut semn sa plecam. Nu ne-am dat seama de accident, nu am stiut de accident. Am aflat de accident la un sfert de ora”, a spus fostul ministru, luni, la iesirea de la sediul DNA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea