Social

Gabi Firea este cea mai buna investitie a sotului

A trecut de virsta poeziei. Saptamina financiara pe Antena 1, simbata, Observatorul de weekend, Stirea zilei pe Antena 3, de luni pina vineri, Saptamina financiara - ziar, sot, copil, RAV 4 si vrea noul model, firma de editat publicatii de nisa. Nu paparazzi, nu pictorial goala.

Ce te mai defineste?

Pina acum mi-a placut mult presa. Acum am sentimentul ca pot face mai mult decit presa. Am prins gustul business-ului de presa si am citeva proiecte pentru presa scrisa. Ma voi inconjura de oameni foarte buni si nu am pretentia de a fi eu asul asilor. Daca te inconjori de mediocri, vei sfirsi alaturi de ei, asa ca oamenii cu care lucrez sint mai culti, mai inteligenti.

Timp?

Se face timp. Sint organizata. Imi stiu ierarhiile. Nu am weekend-uri. Doar fiul meu m-a pus la grea incercare anul acesta, fiindca isi doreste de 1 iunie, de Ziua copiilor, un weekend, ca orice familie normala. Eu, lucrind in weekend, nu ma vad cu el. Sper sa-i implinesc aceasta dorinta.

Prea multe?

Ba da, unora li se pare, dar mie imi plac provocarile si inca nu sint depasita. Sint o neastimparata. Ca mama. La un moment dat, la 50 de ani, fara slujba, si-a dat seama ca are miini, picioare si a spus nu vreau sa ma intretina copiii. A plecat in Italia, vorbeste limba fluent, a luat-o de la zero la o virsta la care altii se considera invinsi.

Te sperie anonimatul?

Asta nu se poate, poti oricind sa nu mai fi descoperit pe strada ca vedeta. Nu, nu e asta. Trebuie sa fiu pe picioarele mele. Sotul meu ma considera cea mai buna investitie a lui. Cind m-a luat, aveam un salariu mic , el ducea lucrurile. Anul trecut am fost in situatia in care lui nu-i mergeau afacerile, iar eu cistigam dublu. Ii spuneam seara de seara ca nu plec in lume cu nici un barbat, relatiile noastre sint aceleasi, gaina nu va conduce... a avut probleme cu sanatatea, in plus. Este o persoana la 50 de ani si avea toate motivele s-o lase mai moale. Si el mi-a dat exemplul luptei cu el insusi, mi-a aratat ca viata lui nu s-a terminat. A avut o vointa de fier si in acest moment s-a reechilibrat.

De ce te uriteste televizorul? Mi se pare ca ai gura prea mare

Pai, o am, la figurat. La televizor se vede de la bust in sus si asta e senzatia. Eu stiu ca nu sint telegenica. Sint colege de-ale mele care arata senzational pe ecran, iar in realitate nu.

De ce nu-ti arati sinii?

Eu am nimerit sa-l am sef pe Oancea, care ne-a bagat sinul in cupa. E bine, cred. Uite, a lansat Antena 3. Altii au vedete, noi avem specialisti. Cititorii de prompter sint in alta parte... bine, eu nici nu sint o buna cititoare de prompter, ma incurc, ma fisticesc, vreau sa spun stirile mai repede decit curg ele pe prompter.

Te-a ros Antena 3

Da. Schimbarile bruste de invitat si de subiect. La ora 10.00 stabilesc tema cu producatorii si ma trezesc ca la ora 18.00 aceea este a cincea tema ca importanta in ziua respectiva. Si se supara invitatii, eu o iau de la capat cu documentarea. Mai mult, te exaspereaza starea invitatului. Uite, a venit domnul Bodu si raspundea monosilabic. Or, in zece minute epuizasem toate temele si, crede-ma, sint inepuizabila. In pauza de publicitate i-am spus sa intre in priza, fiindca explodam altfel. Am inceput cu 0,1 si am urcat 4,5 si 5,4 cu Vadim, Becali si Nastase. Rating 5 pentru un post de nisa este incredibil. Oricum, de multe ori ma incalec cu Turcescu, pe care-l admir. Asa cum o admir pe Rosca de la Capital. Eu cind vad o gradina frumoasa ca infloreste, nu ma gindesc sa pun verde de Paris, ci vreau sa-mi fac si eu una si mai frumoasa. Asa au iesit Saptamina financiara si Stirea zilei.

Cum e lumea politica?

Pestrita, nici ei nu sint ce par a fi. S-au profesionalizat teribil. Toti au consilieri de imagine si negociem la singe aparitiile... invita jurnalisti la masa, trimit sms-uri si cadouri la diverse ocazii, suna jurnalisti cu ocazia diverselor reusite. Un om politic are si patru consilieri, fiecare dintre acestia incalecindu-se, anulind ce face celalalt. Incredibil! Fiecare vrea altceva. Sa nu vina in zi de meci, ca vor audienta, ca nu vor cu nu stiu cine care e mai bun ca ei, sa nu vina marti ca e Din dragoste si ne fura ratingul. Nu ai sa gasesti acum carne de tun. Nu am sa accept niciodata insa navetistii . Ii lansezi unuia o invitatie si ma trezesc ca vine la mine de la o televiziune si pleaca de la mine la alta. Pai, noi ce am vorbit? Am instituit regula exclusivitatii. Ce facem? Copie la indigo?

Se cere sa-ti arati sinii, sa spui lucruri socante

Sa-ti spun de ce. Niciodata nu o sa stim cum e mai bine. Se dau premii la Realitatea, APTR , Clubul Roman de Presa, nu stiu ce sondaj ierarhizeaza. In topuri nu primeaza profesionalul, ci nivelul de mediatizare. Pai, cum te vor revistele? Daca divortezi... sa divortez pentru o coperta? Sa fac scandal? De ce? Sau sa te dezbraci. Automat nu pupi pictoriale, nu te cunoaste publicul... Cum e bine? Cred ca fiecare face cum il taie capul. Aici eu am decis sa fac cum simt. Mi s-au propus pictoriale goala, mi s-a propus sa mi se aranjeze pe bani un paparazzi... adica iesi cu un tip la restaurant si te pozezi mai indecent din intimplare. Nu vreau. De ce? Vlad Petreanu, seful de la Antena 3, are o problema reala. Multe fete prezinta ceva, vremea, de regula, si se casatoresc. Vin in TV ca sa-si cistige un partener, sa se aranjeze. Eu nu am de ce sa fac lucrurile astea. Asta mi-e firea.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea