Social

#miting #dumitru dragomir #fotbal #steaua #frf #gigi becali

Fuziunea Unirea Urziceni - Steaua, imposibila

Gigi Becali a suferit o noua infrangere atunci cand propunerile lui au fost respinse de FRF. Steaua si Unirea Urziceni nu vor fuziona si sansele echipei din Ghencea de a juca in Liga Campionilor au fost zdrobite.

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a respins amandoua propunerile lui Gigi Becali. Patronul stelist ar fi vrut ca orice cluburi sa poata fuziona oricand prin absorbtie , dar singurul membru FRF care a sustinut propunerea a fost Dumitru Dragomir .

"Era normal ca Steaua sa vina cu aceasta idee. Nici aceasta propunere nu s-a votat, dar a fost un vot pentru, cel al lui Dumitru Dragomir, care a fost de acord. Nu ni s-a parut corect sa acceptam o asemenea propunere. Daca poti sa joci ca lumea pe teren si sa iti indeplinesti obiectivul, bine, daca nu, stai la televizor. Asa ar face toti: azi cine e pe loc de cupa europeana ? Unirea Urziceni. Hai sa ii cumparam. Sau, noi retrogradam, iar Jiul Petrosani promoveaza. Hai sa ii cumparam si ramanem in Liga I", a spus o sursa, citata de Gandul.

A doua propunere a lui Becali cerea ca cluburile sa poate rezilia contractele fotbalistilor unilateral . Incercarea latifundiarul din Pipera de concedia fotbalisti dupa bunul plac pentru a cheltui mai putin cu salariile a fost deasemenea respinsa.

Suporterii echipei din Ghencea organizeaza sambata, 6 iunie, un miting de protest impotriva lui Gigi Becali. "Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti" vrea sa stranga, de la ora 17.00, cat mai multi suporteri nemultumiti de patron, cu motto-ul "Ne vrem clubul inapoi".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea