Social

Furia portugheza a invins fatalismul spaniol!:

Portugalia s-a calificat duminica seara in sferturile de finala ale Campionatului European, invingind Spania dupa 23 de ani. Nationala pregatita de Felipe Scolari avea neaparat nevoie de victorie pentru a continua cursa, in vreme de spaniolilor le-ar fi fost suficienta si o remiza. Portugalia a presat de la inceput, insa in prima repriza nu si-a concretizat dominarea. In partea a doua, intr-un moment in care atacurile gazdelor nu erau la fel de furibunde precum in primele 45 de minute, a acasa .ro/ acasa .ro/cazut" title="cazut">cazut " title="cazut">cazut golul lui Nuno Gomes .

Inlocuitorul lui Pauleta a pivotat la marginea careului mare si a sutat in coltul lung. In acest meci, Saez a fost umilit tactic de Scolari. Selectionerul Spaniei a trimis in teren o echipa ultradefensiva, cu doi ?inchizatori?, si fara nici un conducator de joc, sperind sa obtina astfel punctul calificarii fara sa fie nevoie sa marcheze. Cind l-a introdus pe creativul Baraja era deja prea tirziu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea