Social

#conferinta #fundatia culturala romana

Fundatia Solidaritatea Culturala Romana va invita la un eveniment mondial de exceptie

Fundatia Solidaritatea Culturala Romana va invita la prima conferinta mondiala asupra bunei intelegeri intre natiuni, “Civilizatiile si Bunastarea Familiei”, care se va desfasura in perioada 9-10 septembrie la Cercul Militar Bucuresti si pe care iubitorii de cultura nu trebuie sa il rateze la acest sfarsit de saptamana.

Organizatia non-guvernamentala devine totodata prima fundatie care organizeaza un astfel de eveniment la scara internationala, cu ocazia Aniversarilor a 130 de ani de la fondarea Supremului Consiliu de Rit Scotian Antic si Acceptat de Gradul 33 si ultim pentru Romania in 1881 la 8-20 septembrie.

Subiectele conferintei vor face o incursiune in civilizatia budista, hindusa, islamica, iudeo-crestina, civilizatiile precolumbiene si cele africane.

Fundatia Solidaritatea Culturala Romana [[//www. comunicatedepresa.ro /marea-loja-feminina-a-romaniei/]] urmeaza exemplul Organizatiei Natiunilor Unite si adera in acelasi timp la trendul actual pe care Uniuniunea Europeana il promoveaza, acela de a oferi o importanta sporita fenomenului cultural ca punte de legatura intre natiuni si civilizatii.

Anvergura evenimentului

Unul din aspectele care transforma conferinta mondiala “Civilizatiile si Bunastarea Familiei” intr-o manifestatie unica si de anvergura este prezenta unui numar impresionant de personalitati din intreaga lume, care vor sosi la Bucuresti pentru a marca acest eveniment.

Invitatii speciali vor prezenta disertatiile lor ilustre in fata unei audiente formate din Ambasadori, Academicieni, oameni de cultura si de stiinta, profesori universitari si alti intelectuali de renume, alaturi de publicul care va dori sa participe la reuniune.

Prin urmare, cei interesati sunt asteptati sa se inscrie joi, 8 septembrie 2011, intre orele 14 si 18, la Hotelul Novotel din Bucuresti.

Fundatia Solidaritatea Culturala Romana [[//www.foundation-scr.org.ro/]] nu percepe nicio taxa de intrare, din respect pentru iubitorii de cultura, acestia avand accesul liber pe baza unui formular de inscriere, in limita locurilor disponibile.

Program

Vineri, 9 septembrie, de la ora 10.00 dimineata, incepe in mod oficial Conferinta Mondiala „Civilizatiile si Bunastarea Familiei Umane” la Cercul Militar National din Bucuresti.

Dupa acomodarea invitatilor, la 10.15, Presedintele Fondator al Fundatiei SCR va transmite mesajul de bun venit, inainte ca un inalt demnitar sa sustina un discurs de multumire pentru participantii de seama din strainatate.

Intre 11.00 si 11.20 va fi pauza de cafea, prilej cu care toti cei prezenti pot socializa si pot schimba impresii, urmand ca prima sesiune a conferintei sa se desfasoare pana la ora 13.00.

Pauza de pranz de la 13.30 se va prelungi pana la orele 15.00, cand se va da startul celei de-a doua sesiuni din cadrul evenimentului.

Intre 16:30 si 16:50 este programata o noua pauza de cafea, astfel incat invitatii sa se recreeze pentru a treia sesiune a manifestatiei culturale.

Incepand cu orele 20.15, participantii vor pleca de la Hotelul Novotel catre Clubul Cortina, unde va avea loc un dineu de gala in onoarea participantilor la Conferinta Mondiala.

Dineul va avea o tematica traditionala romaneasca, dorind a scoate in evidenta traditiile folclorice nationale si bucataria tipica romaneasca.

Sambata, 10 septembrie, va fi sustinuta a patra sesiune a conferintei mondiale incepand cu ora 9.00 dimineata. La orele 15.30, va fi sarbatorita aniversarea a 130 de ani S.C.R, iar seara la orele 20.00 va urma un nou dineu de gala oferit de fundatie la Clubul B.N.R. din capitala.

Autor: Adelina Dobrin

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea