Social

#fundatie #voluntari # program international de voluntari

Fundatia "Pentru Voi" cauta 5 voluntari pentru un program international de voluntariat

Fundatia "Pentru Voi" cauta 5 persoane pentru a se implica intr-un program de voluntariat international desfasurat in colaborare cu Clubul de tineret al Bisericii Olandeze Reformate din Winterswyk (Olanda).

In perioada 2-13 iulie un grup de 20 tineri din Olanda va renova in mod voluntar locuintele a cinci dintre familiile beneficiare ale Fundatiei "Pentru Voi", care au probleme sociale deosebite. Timp de 7 ore zilnic vor zugravi , vor vopsi geamuri, vor pune gresie, faianta , parchet, facand tot ce se poate intr-un interval atat de scurt pentru a contribui la imbunatatirea conditiilor de viata ale acestora.

Voluntarii timisoreni trebuie sa intealega limba engleza sau germana la un nivel intermediar si au rolul de a asigura comunicarea intre familii si tinerii olandezi , dar si de a ajuta la lucrarile prestate de acestia. Nu este necesara experienta in domeniul constructiilor, ci doar dorinta de a ajuta.

Programul de lucru este intre 9-16, incepand de marti, 5 iulie, pana marti, 11 iulie inclusiv, cu exceptia weekend-ului. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la e-mail: voluntar@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Sima.

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea