Social

#magazin online #cadouri

Fun Fox - magazin online cu cadouri inedite pentru adulti si pitici deopotriva

Cui nu ii plac cadourile? Oricine se bucura atunci cand primeste un cadou, indiferent de ocazie. Uneori insa oamenii ofera cam aceleasi cadouri. In special la zilele de nastere, femeile in general primesc flori, parfumuri si esarfe, barbatii primesc cate o sticla de bautura si cand vine vorba despre copii o jucarie (papusa sau masina). Aceste cadouri sunt cele oferite foarte frecvent. Atunci cand oferi un cadou trebuie sa cunosti putin si gusturile persoanei respective, sa stii ce ii place si ce nu, daca stie de gluma sau nu prea.

 

Fun Fox este acel magazin online care poate fi sursa de inspiratie si chiar vesta de salvare pentru cei care sunt in pana de idei de cadouri. Deseori se intampla sa fii nevoit sau sa vrei sa oferi un cadou si sa nu stii ce sa alegi, de unde sa incepi si nu mai ai idei. Iata ca acum ii poti uimi pe cei dragi cu diverse cadouri dintre cele mai deosebite, pe care le poti gasi la acest e-shop. Descopera o gama diversificata de cadouri de care cu siguranta vei fi incantat, numai la www.funfox.ro.

Cadouri care ii vor incanta pe cei mici

Cand vine vorba despre copii, multi din generatia millennials prefera acum lucrurile mai complexe. Multi se plictisesc foarte repede de un joc pe calculator pe care l-au mai jucat, de accesorii care nu ii reprezinta sau de articole vestimentare care nu se potrivesc cu preferintele lor actuale. Au nevoie in acest sens de ceva care sa le stimuleze imaginatia, care sa le tina mintea ocupata si care sa ii intrige. In special cand vorbim despre copiii care au trecut de pragul de 14 ani si care sunt adolescenti de acum.

Iata ca un astfel de cadou poate consta intr-un puzzle 3d lemn care are diverse grade de complexitate. Modelele diversificate sunt potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fete si cu siguranta va fi un cadou cum nu au mai primit pana acum. Printre aceste puzzle-uri 3D se enumera cele sub forma de:

-masina de curse

-cutie muzicala: Ferris Wheel, Pumpkin Carriage, sistemul solar

-avion

-cutie pentru comori

-bufnita

-camera vintage

Toate aceste modele, alaturi de multe altele le poti descoperi pe site.

Cadouri speciale pentru femei

Femeile sunt de foarte multe ori atente la detalii, deci cu cat alegi cadoul pentru ea cu mai multa grija cu atat il va aprecia mai mult. Gasesti pe acelasi site, www.funfox.ro si idei de cadouri pentru femeia din viata ta. Picturile pe numere ar putea fi o varianta potrivita deoarece pictatul este o activitate prin care se poate relaxa in timp ce contureaza o imagine de vis.

Oglinda 4 in 1 poate fi atat utila, cat si un plus estetic pentru acasa. Este potrivita pentru procesul de make-up din fiecare zi deoarece dispune de lumini in jur care ajuta la aplicarea machiajului mult mai usor si lipsit de imperfectiuni. Si optiunile nu se termina aici.

Cadouri deosebite pentru barbati

Chiar si barbatii trebuie apreciati si o dovada in acest sens ar fi oferirea unui cadou inedit. Poti opta pentru dozatorul de bere care va deveni obiectul preferat al acestuia si al prietenilor sai care vin in vizita. Daca nu, poti opta pentru o cana termosensibila care dezvaluie un mesaj cand adaugi un continut fierbinte in aceasta.

Iti poti surprinde placut sotul sau iubitul cu un astfel de cadou. Gasesti aici si cutii pentru ceasuri si ochelari de soare, daca ii place sa fie organizat si multe altele atat utile, cat si amuzante.

Acceseaza site-ul pentru a descoperi toata gama de produse disponibile si alege ce e potrivit pentru persoanele dragi.

Contact:

contact@funfox.ro

0741.375.739

Sursa foto: www.funfox.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea