Social

#joseph fritzl #seama #normal

Fritzl vrea sa treaca la budism si sa se impace cu nevasta

Austriacul care si-a tinut inchisa fiica in pivnita si a abuzat de ea de nenumarate ori, Joseph Fritzl , isi petrece timpul din inchisoare citind despre budism. El isi doreste sa se impace cu sotia sa si sa fie " vindecat ".

Joseph Fritzl petrece 23 de ore pe zi in inchisoare studiind filosofia budista si se gandeste sa se converteasca. Avocatul sau, Rudolf Mayer a declarat ca acesta "a gasit alinare" in literatura budista si ca gaseste religia fascinanta, potrivit Mirror.co.uk.

Procurorii sunt inca circumspecti in ceea ce priveste spiritualitatea lui Fritzl si se intreaba ce va deveni Fritzl dupa ce se reincarneaza.

"E cam tarziu sa se prezinte ca un om al pacii. Daca se reincarneaza, ce ar deveni"? Chiar si daca s-ar reincarna in vierme, ar fi o insulta adusa pamantului", spune un procuror.

Fritzl este pasibil de inchisoare pe viata dupa ce si-a tinut fiica, pe Elisabeth, inchisa in pivnita casei timp de 24 de ani, unde a violat-o iar aceasta a nascut sapte copii si a avortat o data in urma abuzurilor.

Fritzl a uimit medicii inchisorii spunand ca isi doreste sa fie vindecat, dar si ca si-ar dori sa se impace cu sotia sa sis a traiasca din nou impreuna cu ea.

"Imi dau seama acum ca nu sunt normal, inteleg ca o persoana care a facut ceea ce am facut eu nu poate fi considerata normala. Cu ajutorul medicilor as putea sa aflu care sunt motivele pentru care m-am purtat asa. Vreau sa fiu tratat, vreau sa fiu din nou sanatos la un moment dat", i-a spus Fritzl avocatului sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea