Social

Friptura de la 80 de berbeci pentru Andone

Antrenorul Omoniei Nicosia s-a declarat uimit de masa festiva organizata la sfirsit de an pentru echipa. Spre comparatie, la Dinamo jucatorii si antrenorii nu au fost niciodata tratati astfel in preajma sarbatorilor.

Sarbatorile sfirsitului de an i-au gasit pe oamenii din sportul romanesc in varii locatii. Tendintele au fost fie de a-si petrece Craciunul si Revelionul acasa, in sinul familei, fie de a merge in statiuni de lux in tara sau in strainatate. Abia instalat la Omonia Nicosia, antrenorul Ioan Andone a avut parte de sarbatori cu adevarat fericite, dupa un an zbuciumat la Dinamo. Nicaieri nu am fost tratat asa de bine. Aici lumea imi vorbeste frumos, ma simt respectat profesional, ceea ce in Romania nu s-a intimplat niciodata, a comentat Andone, care a ramas uimit de mentalitatea cipriotilor: S-au taiat 80 de berbeci, pe cind la Dinamo nu s-a dat nici o masa de Anul Nou. Si familia Lucescu a petrecut peste hotare, antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea, si cel al Rapidului, Razvan, alegind statiunea exclusivista italiana Cortina da?a?a?Ampezzo. Alaturi de cei doi tehnicieni a petrecut si Dinu Gheorghe, de aceasta data fara patronul giulestenilor, George Copos. Vicepremierul a sarbatorit, in schimb, la hotelul sau din Poiana Brasov, in compania patronului din Ghencea, Gigi Becali, si a fotbalistului Mirel Radoi. Tot in Poiana a urcat si dinamovistul Mihaita Plesan. Ca de fiecare data, Becali si Copos nu au omis sa se tachineze, astfel ca giulesteanul a anuntat in gluma ca-l va achizitiona pe Mirel Radoi, ca reactie la zvonurile potrivit carora rapidistul Valentin Badoi este aproape de a semna pentru Steaua. Dupa ce pe parcursul anului au avut mai multe divergente, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu , si primarul orasului, Antonie Solomon , s-au impacat in noaptea dintre ani, prin intermediul sms-urilor.

Generatia de aur , in Austria

O parte a membrilor generatiei de aur, printre care Gica Hagi, Gica Popescu si Dan Petrescu, alaturi de impresarul Victor Becali, au ales sa petreaca noaptea dintre ani in Austria. Acolo, fostii internationali s-au intilnit si cu antrenorul lui Bayern Ma?a?nchen, Felix Magath, neamtul urindu-le succes in noile lor cariere.

Sarbatori pe semicerc

Viata sportiva se interpune uneori chiar si cu sarbatorile, astfel ca, pentru majoritatea handbalistelor vicecampioane mondiale, Revelionul s-a rezumat la o scurta petrecere intre doua antrenamente. Astfel, in timp ce cinci dintre acestea ?? Roxana Gatzel, Tereza Tamas , Ramona Maier, Raluca Ivan si Mihaela Tivadar ?? au petrecut in tara, fiind legitimate la cluburi din campionatul intern, celelalte componente ale lotului national au sarbatorit in orasele din strainatate in care joaca. Aurelia Bradeanu, Simona Gogirla si Ana Maria Lazer au ciocnit impreuna un pahar de sampanie in noaptea dintre ani in orasul maghiar Gya?a?r, iar Luminita Hutupan la Ljubljana. Abia ce am avut timp sa-mi desfac bagajul, pentru ca pe 31 decembrie ne-am intors din cantonament. Din 2 ianuarie incepem iar antrenamentele, a sustinut cel mai bun portar din lume in 2005. Fostii antrenori ai lotului de gimnastica, Octavian Belu si Maria Bitang, au ales sa sarbatoreasca la Sinaia, alaturi de Marius Tuca, inainte de a pleca in China.


Trimite o felicitare muzicala de Craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea