Social

#cristoiu #jurnalul #editorial

Freamatul dimbovitean al monitorizarii

Nu poate trece neobservat nici pentru un cetatean apatic faptul ca in aceste zile se discuta mai mult ca de obicei despre starea Justitiei din Romania. S-au pronuntat nu numai jurnalistii si politicienii in exercitiu, ci si persoane de mult disparute din spatiul public al tarii, cum ar fi, de exemplu, Monica Macovei, resuscitata mediatic de o agentie de stiri a parintelui FNI, Sorin Ovidiu Vintu , in semn de eterna recunostinta ca fostul si sinistrul ministru l-a salvat de la puscarie .

Nu poate scapa simplului cetatean nici faptul ca despre starea justitiei se discuta foarte critic, alaturi de Parlament, Justitia fiind institutia cea mai cotonogita din Romania de azi. Foarte bine ca se discuta despre starea Justitiei. Foarte bine ca se discuta critic, chiar daca uneori, ca in cazul lui Traian Basescu, atacurile marturisesc o intelegere de tip dictatorial a Justitiei.

Printre cele citeva expresii marcante ale progresului realizat de o tara pe drumul statului de drept se numara si statornicirea unei justitii profesionale si independente.

 

Continuarea in Jurnalul National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea