Social

#cm croatia #romania handbal masculin

Franta si Croatia sunt primele semifinaliste ale mondialului de handbal

Campionatul Mondial de handbal si-a desemnat deja primele doua semifinaliste, ambele fiind angrenate in disputa din grupa I principala de la .

Campioana olimpica en-titre, Franta, si gazda mondialului, Croatia, au castigat clar meciurile de duminica si au asigurate deja primele doua locuri din serie, care duc in semifinale .

Prima grupa principala de la Zagreb pare una mai lejera pentru marile favorite care defileaza in competitie, in timp ce, pentru celelalte patru ramane doar lupta pentru meciurile de .

Ungaria a invins duminica fosta cu 31-30 si aduna trei puncte in clasament , la egalitate cu Slovacia. Franta a castigat clar in fata Coreei de Sud cu scorul de 30-21, iar Croatia s-a impus in dauna Slovaciei cu scorul de 31-25.

Franta si Croatia au cate 8 puncte in clasament si se vor intalni marti in meci direct pentru a stabili in ce ordine se va intra in semifinale din aceasta serie. Situatie mult mai complicate in grupa a doua principala de la Zadar, unde rezultatele surpriza continua.

Duminica, Norvegia a invins campioana mondiala en-titre Germania, cu 25-24, iar Polonia a surclasat Serbia, cu 35-23. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea