Social

Franta are probleme: Nici Vieira nu poate juca

Patrick Vieira este ultimul jucator important care s-a retras din nationala Frantei care va infrunta Anglia, la Paris, miercuri, mijlocasul lui Inter Milano dand vina pe o accidentare la piciorul stang. „Sunt frustrat. Sper sa pot juca in weekendul viitor pentru Inter, pentru ca incep sa ma recuperez, dar nu voi putea juca miercuri, ceea ce este foarte dezamagitor”, a spus jucatorul.

Vieira se alatura astfel fostului coechipier de la Arsenal, Thierry Henry, pe tusa, dupa ce atacantul Barcelonei s-a accidentat in ultimul meci din campionatul Spaniei. Cum si , Mathie Valbuena si Louis Saha lipsesc, tot din cauza unor accidentari , Raymond Domenech nu va putea sa vada la lucru, de acum, echipa pe care doreste sa o alinieze in primul meci de la Campionatul European, cel cu Romania.

Acest lucru s-ar putea sa fie benefic pentru nationala condusa de Victor Piturca, insa, daca ne gandim ca David Trezeguet, golgheterul la zi din Serie A, este unul din jucatorii convocati „de nevoie”, ar trebui sa ne ingrijoram. Singura sansa a „tricolorilor” este ca relatiile de joc ale elevilor lui Domenech sa nu fie excelente.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea