Social

#barack obama #michelle obama #fotografii inedite #investire #casa alba #tandreturi

Fotografii inedite cu familia Obama la Casa Alba

O serie de fotografii date publicitatii de Casa Alba prezinta familia Obama intr-o postura nu foarte noua, dar neobisnuita pentru o familie prezidentiala.

Inainte de a-si rosti discursul si de a depune juramantul, Barack Obama a fost surprins de fotografii de la Casa Alba intr-o serie de ipostaze tandre cu sotia sa, chiar daca locul mustea de oameni.

Cei doi nu s-au sfiit sa-si zambeasca cu inteles si sa se sarute, chiar precum scolarii, de cate ori au avut ocazia, relateaza Daily Mail.

Barack Obama si-a impartasit fatis fericirea si fata de fiicele sale, Malia si Sasha, admirand, fara sa se ascunda, si portetul sau si al iubitei din facultate, devenita sotie, pe peretii Casei Albe. Actualul presedinte nu si-a ascuns nici emotiile, atunci cand acestea l-au napadit, zabovind in fata oglinzii pentru a-si arata cravata sau a ridica mana, ca pentru juramant , chiar daca nu era singur in incapare.

Cu o zi inainte de a ajunge presedinte, Barack Obama a fost imortalizat jucand baschet , distractia sa favorita, intr-un liceu din capitala...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea