Social

Fotbalisti englezi prefera BMW X5

Automobiliul BMW X5 se bucura de cea mai mare popularitate in rindul fotbalistilor din prima divizie a campionatului de fotbal al Angliei. Potrivit unui studiu realizat de revista Nuts, acest tip de masina, in valoare de 52.000 de euro, a fost achizitionat de 48 de jucatori din Premier League , printre care se afla Damien Duff, James Beattie, Nicky Butt si Alan Smith.

Pe locul secund in topul preferintelor fotbalistilor din Anglia se afla Range Rover Autobiography. Masina, in valoare de 88.000 de euro, este condusa de 37 de fotbalisti, printre care Sol Campbell, Michael Owen si Roy Keane. Thierry Henry, Rio Ferdinand si Ryan Giggs prefera masina clasata pe locul al treilea, Aston Martin Vanquish (242.000 de euro).

In clasamentul realizat de Nuts, pozitia a patra este ocupata de Mercedes MLS550, preferat de 16 fotbalisti, printre acestia numarindu-se Ruud Van Nistelrooy , Freddie Ljundberg, Paul Scholes si Darius Vassel.
Mutu are si BMW X5, si Aston Martin, dar si iaht.

Adrian Mutu, unul dintre cei mai in voga jucatori din prima divizie a campionatului din Anglia, poate fi socotit un rasfatat si cind vine vorba despre masini. Internationalul roman detine un puternic BMW X5, iar recent si-a achizitionat un superbolid sport, Aston Martin Vanquish, pentru care a platit un sfert de milion de euro.

In afara de cele doua masini, Mutu se poate lauda ca este si posesorul a doua Porsche (911 Turbo si Carrera), dar si al unui iaht a carui valoare este de aproximativ 500.000 de euro. Pina sa paraseasca Manchester United pentru Real Madrid, David Beckham detinea prima pozitie intr-un clasament al celor mai valoroase masini din Premier League.

Starul englez are o colectie impresionanta care cuprinde limuzine precum Bentley, dar si bolizi ca Ferrari, Jaguar sau Bugatti. Acum, locul este rivnit de argentinianul Juan Sebastian Veron, coechipier cu Mutu la Chelsea, care are trei Ferrari, un Lamborghini, un Mercedes CLK si un Hummer, a caror valoare totala depaseste suma de un milion de euro.

In Ungaria a fost initiata o campanie nationala de stringere de fonduri pentru ca Zsolt Baumgartner sa poata deveni primul pilot maghiar care va evolua in Formula 1. Initiativa apartine Clubului simpatizantilor lui Baumgartner, asociatie care a reusit sa stringa in doar patru zile aproape un milion de dolari. Acordul semnat in luna decembrie cu Minardi- Cosworth a stabilit la 8 milioane de dolari dreptul de nominalizare a lui Baumgartner. Jumatate din suma va fi data de guvernul maghiar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea