Social

Fotbalist argentinian arestat dupa ce a lovit un adversar

Fundasul Matias Mansilla, jucatorul echipei de fotbal Huracan, a fost arestat miercuri, dupa ce a agresat un adversar in timpul unui meci din divizia secunda a campionatului Argentinei, informeaza AFP.

Mansilla, eliminat de pe teren in minutul 71 dupa ce l-a lovit cu pumnul in fata pe Gabriel Gonzalez, a fost retinut de politie pentru infractiune la legea sportului, care pedepseste si agresiunile comise pe terenul de joc, nu doar pe cele din afara acestuia. Fotbalistul a fost pus ulterior in libertate si urmeaza sa compara in fata unui judecator.

Dupa incidentele care au avut loc in vara acestui an, la meciurul dintre echipele Boca Junior si Chacarita, soldate cu 71 de raniti, care au dus la intreruperea campionatului timp de 26 de zile, autoritatile din Argentina au adoptat masuri dure pentru eradicarea violentei pe stadioane , care includ si sanctionarea jucatorilor ce comit acte de agresiune .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea