Social

#dna #paul pacuraru #judecată

Fostul ministru al Muncii, Paul Pacuraru, trimis in judecata

Fostul ministru al Muncii Paul Pacuraru a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Potrivit procurorilor, la data de 3 iunie 2007, Dan Ilie Morega i-a promis fostului ministru Pacuraru ca il va sprijini pe fiul acestuia sa obtina contracte de achizitie publica in domeniul formarii profesionale la societatile comerciale Complexul Energetic Rovinari, complexul energetic turceni si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.

Conditia pentru oferirea acestor contracte a fost numirea de catre ministru, in functia de inspector sef la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj a unei persoane indicata de Morega.

La data la care Dan Ilie Morega a facut promisiunea lui Pacuraru, fiul ministrului depusese o oferta de participare la o licitatie organizata de Complexul Energetic Turceni in vederea achizitionarii contractului "Instruire cursuri protectia muncii " in valoare de 45.500 lei, iar ulterior, a depus o oferta pentru a participa la licitatia organizata de Societatea Nationala a Lignitului Oltenia pentru contractul de achizitie publica "Comunicare si spirit de echipa " in valoare de 68.000 lei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea