Social

#complexul energetic turceni #dumitru cristea

Fostul director al Complexului Energetic Turceni, arestat preventiv

Fostul director al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea , a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Tribunalul Gorj a emis, miercuri, mandat de arestare pe numele lui Dumitru Cristea, fostul director al Complexului Energetic Turceni, pentru 29 de zile.

Pe 19 noiembrie, Judecatoria Targu Jiu respinsese cererea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru Cristea, anchetatorii declarand recurs la decizia instantei. Procurorii anticoruptie il retinusera, pe 18 noiembrie, pentru 24 de ore, pe directorul Complexului Energetic Turceni, sub acuzatia de Abuz in serviciu contra intereselor publice.

Potrivit unui comunicat de presa, procurori DNA au stabilit ca, in cursul anului 2007, Cristea a dat dispozitii personalului din subordine pentru a intocmi documente necesare in vederea achizitionarii, receptionarii si platii unui utilaj terasier pe senile multifunctional, semnand documentatia de achizitie realizata cu incalcarea dispozitiilor legale privind achizitiile publice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea