Social

#miza pe tineri #bicfalvi litu tudose #steaua

Fostii stelisti saluta decizia de intinerire a echipei

Fostii jucatori si antrenori ai Stelei au salutat decizia finantatorului Gigi Becali de a-i readuce la echipa pe tinerii imprumutati la Buzau.

Titi Dumitriu considera ca intinerirea lotului trebuia sa se produca acum cativa ani insa a subliniat ca nici acum nu e prea tarziu.

"Ma bucur ca Gigi are de gand sa construiasca o echipa bazata pe tineri. In sfarsit, la Steaua se face ceea ce trebuia facut de cativa ani! Chiar daca nu sunt formidabili, pustanii astia pot progresa fata de cei care au 29-30 de ani si si-au atins deja potetialul maxim", a spus Titi Dumitriu.

Fostul capitan al Stelei, Tudorel Stoica a declarat ca tinerii ros-albastrilor vor avea un viitor frumos . "Daca tinerii vor munci, sunt convis ca vor avea un viitor frumos. Este mult mai usor pentru ei sa se integreze la o echipa mare, aici au un mediu propice pentru performanta, nu ca la Buzau, unde se schimba 40 de jucatori intr-o jumatate de campionat", a spus Stoica. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea