Social

#militari #spanioli #antrenamente #teroristi

Fosti soldati spanioli se antreneaza alaturi de teroristi

Serviciile secrete spaniole controleaza un grup de fosti soldati spanioli , de musulmana, care iau parte la antrenamente in tabere precum cele din Irak, Afganistan, Yemen, sau Arabia Saudita, pentru a se implica in Jihadul islamic.

Desi cifra exacta a fostilor membri ai fortelor armate spaniole care se pregatesc sa intre in randurile unor grupari radicale nu este cunoscuta, in prezent sunt aproximativ zece persoane care se antreneaza in tabere ale radicalilor islamici, potrivit cotidianului La Razon.

Potrivit unor surse militare, niciunul dintre acestia nu a avut acces la informatii clasificate in timpul serviciului militar spaniol, ei neocupand functii de mare responsabilitate . In ciuda acestei dezvaluiri , serviciile de informatii ale Spaniei nu sunt alarmate si nu au luat nicio masura deosebita in unitatile spaniole in care exista soldati de religie musulmana.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea