Social

Formula 1: Toyota vrea revansa

Toyota vrea sa dea lovitura la Sepang in al doilea mare premiu de Formula 1 al sezonului. Piesa de rezistenta a scuderiei asiatice este Jarno Trulli unul dintre putinii piloti din Marele Circ care a participat la toate cele noua curse disputate pana acum in Malaezia .

Toyota a inceput cu stangul sezonul 2008 din Formula 1. Pilotul principal, Jarno Trulli a avut probleme electice la bolidul sau iar debutantul Timo Glock a abandonat in turul 45 de la Melbourne dupa ce a pierdut controlul monopostului sau si a facut piruete pe pista.

Japonezii vor insa revansa. Prima ocazie vine pe 23 martie la Sepang. Cel mai dificil Mare Premiu, asa cum este cunoscut cel din Malaezia in special din cauza caldurii excesive, pare sansa ideala pentru Jarno Trulli care cunoaste foarte bine circuitul pe care a participat la toate cursele oficiale din 1999 si pana in prezent.

Trulli a adus in Malaezia si primul podium pentru Toyota dupa ce a incheiat pe locul doi cursa din 2005. In schimb, campionul din GP2 si debutantul sezonului, Timo Glock se afla la prima experienta pe un circuit pe care cursa de desfasoara la peste 40 de grade Celsius.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea