Social

# usl #maramures #colegiul maramures # florin tataru

Florin Tataru (USL), castigatorul alegerilor parlamentare partiale din Maramures

Florin Tataru, candidatul Uniunii Social Liberale, este castigatorul alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor organizate in Colegiul uninominal 2 Maramures , anunta Mediafax.

Conform informatiilor funizate de Biroul Electoral de circumscriptie Maramures , Florin Tataru a strans 42,67 % dintre optiunile electoratului (9433 de voturi), fiind urmat de Mariana Popa (PDL) cu un procentaj 35,48% (7845 de voturi). Urmatoarele locuri au fost ocupate de reprezentatul PER - 19,62 % (4338 voturi) si cel al PRM - 2,23% (493 de voturi).

Autoritatile electorale locale estimau duminica, la ora 21.00, ca prezenta la vot a fost de 55, 88% in Colegiul Nominal 6 Neamt, in timp ce Colegiul uninominal 2 Maramures a fost de 28,46 procente.

Rezultatele oficiale partiale anuntate duminica noaptea de autoritatile electorale din Neamt indica faptul ca Adrian Radulescu, candidatul PDL, este castigatorul alegerilor din Colegiul uninominal 6.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea