Social

#liverpool #transfer #ratare #costea

Florin Costea a ratat un transfer la Liverpool

Atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea , a fost aproape de a se transfera in Premier League , la FC Liverpool , insa mutarea ce urma sa fie perfectata in vara a cazut din cauza accidentarii suferite in weekend.

Patronul Stiintei, Adrian Mititelu , a dezvaluit ca "decarul" formatiei pe care o conduce era curtat atat de Liverpool cat si de "granzii" Portugaliei, Benfica si Porto. 

Dezastru pentru "U" Craiova: Florin Costea, opt luni pe tusa!

"Pe mine lumea ma confunda cu Becali sau Copos. Pai daca vindeam jucatorii eu acum aveam 10 milioane in plus. Eu nu am vrut sa il vand pe Florin, cu exceptia pauzei de iarna.

Acum va dezvalui ca au venit Porto si Benfica dupa Florin si urma sa se realizeze transferul in vara asta! Va dau cuvantul de onoare ca si Liverpool l-a vrut. A fost urmarit de Rafa Benitez. Cel mai mult mi-as fi dorit ca el sa se transfere in vara la o echipa mare si Razvan Lucescu sa se uite, asa, in dunga! Asta e marea mea durere", a declarat Mititelu la Telesport.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea