Social

Florin Cernat si Tiberiu Ghioane dau piept cu galacticii

Pentru romani, cele mai importante meciuri din a treia etapa a Ligii Campionilor la fotbal, care se vor desfasura in aceasta seara, sint Real Madrid - Dinamo Kiev (ora 21.45, PRO TV) si Ajax Amsterdam - Maccabi Tel-Aviv. Intilnirea-vedeta este insa confruntarea de pe Santiago Bernabeu , unde campioana Ucrainei va incerca sa dea marea lovitura si sa-si mentina invincibilitatea in grupa B. Antrenorul Jozef Szabo a deplasat 21 de jucatori in capitala Spaniei, printre care se numara Florin Cernat si Tiberiu Ghioane .
Vom infrunta o echipa cu un palmares remarcabil si cu jucatori extrem de valorosi. Ne pare bine ca galacticii nu il vor avea in formula de baza pe David Beckham, a declarat Szabo, care nu si-a revenit complet din punct de vedere psihic, dupa ce a fost implicat intr-o altercatie cu tehnicianul de la Volin, la finalul partidei din sferturile de finala ale Cupei Ucrainei.
Lideri detasat in grupa B, in urma victoriilor cu AS Roma si Bayer Leverkusen , ucrainenii au invins ultima oara Realul in sezonul 1998/1999. Atunci, Dinamo a depasit echipa madrilena cu 2-0 pe teren propriu, remizind in deplasare, scor 1-1. In cealalta partida, lancierii de la Ajax, grupare la care evolueaza Bogdan Lobont si Nicolae Mitea , se vor stradui sa obtina primul succes in grupa C, dupa doua esecuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea