Social

#interzice #casatorie #gay #marijuana #folosi #medicina

Florida nu permite casatoriile gay, iar in Michigan se poate consuma marijuana

Alegatorii americani au respins limitarea la avort in doua state, casatoriile homosexuale au fost interzise in Florida si Arizona , iar in Michigan mariajuana poate fi consumata in scop medical.

Rezultatele a mai mult de 150 de referendumuri la nivel de stat reflecta insa o harta culturala mult mai complexa decat indica alegerea clara a democratului Barack Obama in functia de presedinte, potrivit rezultatelor preliminare, relateaza Reuters . Florida si Arizona au interzis casatoriile intre persoanele de acelasi sex, iar Arkansas a votat in favoarea initiativei de nu li se permite homosexualilor de a adopta copii, potrivit proiectilor NBC. "Adoptarea acestui amendament este o stea luminoasa pe cerul intunecat al notii in care America ales unul dintre cei mai liberali presedinte din istoria sa", a declarat fondatorul Consiliului Libertatii Mathew Staver, dupa ce Florida a interzis casatoriile homosexuale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea