Social

Floriana Jucan si-a facut revista de spionaj

Daca tot a fost declarata spioana" si Mata-Hari", Floriana Jucan s-a hotarit sa dea cu tifla birfitorilor, scotind pe piata o publicatie de autor: SPY, o revista de Floriana Jucan", care spioneaza celebritati". Noua aparitie isi justifica din plin titulatura, aratindu-ne - inca de pe coperta! - fizionomia misterioasei iubite a lui Dan Diaconescu , intr-o duioasa imagine de familie dotata cu un copilas adorabil, chipul iubitei lui Patriciu, vitejia cu care isi exploreaza nasul razboinicul luminii " sau cine trece, mai nou, prin asternutul lui Sorin Oprescu.
Echipa de intelligence paparazzi de la Spy" da clase, de la mare distanta, confratilor de la alte publicatii, care fotografiaza masini goale in care, cred ei, au loc mari confruntari de natura erotica.
Din textele bine scrise aflam ca Florin Calinescu nu se pricepe la nimic, dar se baga in toate, ca Nicolette Sheridan (din Neveste disperate ") este frigida, ca Victor Ponta si Daciana Sarbu se afiseaza impreuna, ca Tariceanu lasa bacsisuri meschine la restaurant, in timp ce Elena Udrea are de gind sa candideze la presedintie. De citit neaparat!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea