Social

#supravietuitori colectiv #colectiv #club colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv

Flavia, despre ingerul ei pazitor, Claudiu Petre

Flavia se afla impreuna cu Claudiu Petre in clubul Colectiv in noaptea de vineri. Flavia se afla acum pe patul de spital, datorita salvatorului ei, care s-a intors dupa ea.

Flavia a reusit sa faca primele declaratii de pe patul de spital, in care povesteste cum, Claudiu a salvat-o apoi s-a intors in local pentru a ajuta si alti oameni.

Tanarul era in club alaturi de Adrian si Flavia. Claudiu a reusit sa iasa primul. Nu a putut rabda, insa a intrat din nou in club pentru a-si scoate prietenii. A reusit sa salveze doi dintre ei. Flavia isi aminteste momentul in care Claudiu s-a intors dupa ea.

„Cand am vazut ca se duce flacara in sus, mi-am luat geanta si am fugit la usa. Au fost cateva secunde. Mi-am dat seama ca trebuie sa ma bag undeva intr-un colt, cat mai jos ca nu mai respiram normal. M-am bagat. Era un hol mare la intrare. M-a stins Claudiu. M-a luat afara si apoi a mers sa mai salveze”, a spus femeia cu vocea aproape stinsa, potrivit fanatik.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea