Social

#alexandru geoana #mircea geoana #permis auto

Fiul minor al lui Mircea Geoana conduce prin Bucuresti

Fiul cel mare al lui Mircea Geoana, Alexandru Geoana, a fost vazut la volanul unui Fiat 500 retro. El are insa doar 16 ani si permisul B1 nu i-ar permite sa conduca automobilul pe drumuri publice.

alexandru geoana are numai 16 ani si este elev la liceul Jean Monnet. Intrebata de Academia Catavencu despre escapadele fiului sau de la volan, Mihaela Geoana a explicat ca totul este perfect legal.

"Sigur ca da, are carnet de conducere . Este un permis care se obtine la 16 ani, pentru vehicule sub 500 de cmc, de motocicleta sau tot ce se poate conduce la 16 ani. E un articol de lege care reglementeaza. (...) A dat examen, a facut scoala de soferi, a dat examen pe un Logan...", a explicat sotia lui Mircea Geoana.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, nu pare sa fie convins de adevarul acestei declaratii. El sustine ca un autoturism Fiat 500 fara modificari la motor poate fi condus doar cu permis categoria B, care se obtine numai de la 18 ani impliniti.

Fiatul nu a suferit insa modificari la motor, spune mama soferului. "Masina este din '70–'73. Este o masina de epoca, cum se numeste", a adaugat Mihaela Geoana, citatat de Realitatea.net.

Reprezentantii mai multor scoli de soferi au confirmat pentru publicatie ca, in tara noastra, nici un minor nu poate face scoala de soferi la volanul unui Logan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea