Social

Presedintele Basescu le-a spus ziaristilor, rizind, ca gresesc daca isi inchipuie ca reprezinta vreun interes informativ pentru institutiile statului .

In opinia sa, serviciile de informatii nu sint interesate sa asculte telefoanele ziaristilor, asa cum sustin o parte dintre ei. In aceasta privinta, seful statului a fost direct: Va credeti atit de importanti?! Ce credeti ca aveti voi in cap si nu spuneti pe gura?!.

Simtul umorului previne hepatita

Lezat, unul dintre ziaristi i-a amintit presedintelui ca si presa l-a ajutat sa ajunga la putere si i-a reprosat ca in ultimele sase luni ataca ori de cite ori are ocazia oameni din presa. Depinde daca aveti simtul umorului sau nu. Dvs. puteti sa fiti suparat, eu imi mentin simtul umorului, pentru ca, daca nu mi l-as mentine si m-as enerva, as face hepatita (...). Puteti sa va suparati de 10 ori. Zice cite unul la televiziune ca pe mine ma asculta . Cine credeti ca e interesat de asa ceva ?, a continuat Basescu.

Romania nu mai are institutii care sint indreptate catre mentinerea unei clici sau oligarhii la putere. Institutiile Romaniei, dincolo de faptul ca n-ar mai putea sa lucreze asa dintr-un motiv simplu - lucreaza in NATO, in UE , daca dvs. credeti ca institutii de gen Securitate, care asculta ziaristi, mai pot functiona in Romania astazi, va inselati.

Dupa alte citeva contre cu unii dintre jurnalisti, Basescu si-a intarit mesajul si l-a incheiat in ton de poezioara: In momentul in care ziaristul crede ca mai prezinta interes pentru institutiile statului greseste. Este o mare eroare. Fiti linistiti, nu se asculta ziaristi! (C.O., R.I.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea