Social

#fisc #haine #vanzare

Fiscul vinde ieftin hainele confiscate

Romanii dornici de chilipiruri pot cumpara haine si diverse alte produse pe care Politia si Fiscul le-au confiscat de la vanzatorii gasiti cu actele in neregula. Aceste marfuri pot fi cumparate direct din depozitele institutiilor, lucru stiut de putina lume.

Marfa confiscata de agentii celor doua institutii de control este depozitata in cladiri care nu sunt anuntate drept mici magazine. De exemplu, in Bucuresti depozitul Administratiei Financiare a Municipiului Bucuresti se afla in strada Dimitrie Gerota, nr. 13, din sectorul 3 , intre cladirile fostei fabrici de tigarete, iar in aceasta cladire se gasesc produse pentru toate buzunarele.

Potrivit Evenimentul Zilei, preturile sunt mici, iar calitatea produselor este pe masura pretului. Ioan Cuc, seful Biroului de Presa al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti, spune ca o buna parte a marfii provine din confiscarile operate in centre comerciale precum Europa. Insa din aceasta marfa doar o treime este vanduta, desi statisticile arata ca procentul este in crestere fata de anii trecuti.

Cei care merg sa cumpere din aceste depozite sunt din diverse categorii sociale , de la patroni de firme la oameni care nu isi permit sa isi cumpere haine si incaltaminte din alta parte. De exemplu, o familie de patru persoane isi poate cumpara imbracaminte si incaltaminte din aceste locatii cu aproximativ 200 de lei, insa articolele nu sunt foarte bune calitativ.

In ce priveste modul in care aceasta marfa poate fi achizitionata de clienti, procedeul este destul de anevoios: cumparatorul vine la depozit, alege marfa, angajatii ANAF intocmesc o lista cu produsele alese si calculeaza contravaloarea lor, clientul merge cu lista la sediul Administratiei Financiare, pentru a face plata si a i se elibera o factura, cu care se intoarce la depozit de unde isi poate ridica produsele dorite.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea