Social

#fiorentina #ac milan

Fiorentina e la pamant fara Mutu

Fara Adrian Mutu, accidentat in partida cu Lecce, Fiorentina a pierdut meciul cu , scor 0-1, singurul gol al partidei fiind reusit de brazilianul Alexandre Pato.

Fotbalistul in varsta de 19 ani a reusit singurul gol al partidei in minutul 7, printr-un sut de exceptie la coltul lung. Pato a marcat de 5 ori in ultimele 3 meciuri si a ajuns la golul cu numarul 9 in acest sezon.

Fanii lui AC Milan au protestat impotriva vanzarii lui Kaka la Manchester City , afisand mai multe mesaje impotriva conducerii clubului. Unii suporteri mai furiosi au incercat sa intre in loja lui Adriano Galliani, dar au fost opriti de fortele de ordine. AC Milan ocupa locul 3 in clasament, cu 37 de puncte, iar Fiorentina se afla pe locul 6, cu 32 de puncte, la egalitate cu Genoa.

AC Milan: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham (Senderos 80), Pirlo, Ambrosini; Kaka, Seedorf (Flamini 69); Pato ( Ronaldinho 77)

Fiorentina: Storari; Comotto, Gamberini, Kroldrup, Vargas; Kuzmanovic (Bonazzoli 71), Felipe Melo, Montolivo; Santana (Gobbi 81); Jovetic, Gilardino

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea