Social

#metrou #buget #salariati #costuri #finalizare #magistrala

Finalizarea magistralei de metrou Drumul Taberei-Universitate, amanata pana in 2018

Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei-Universitate, care urma sa fie finalizata in decembrie 2015, va fi data in folosinta in anul 2018, din cauza faptului ca proiectul a primit pentru 2013 mai putini bani decat se estimase initial, noteaza zf.ro.

Primele probleme au aparut inca de anul trecut. Daca la inceputul lui 2012, autoritatile alocasera proiectului un buget de circa 381 de milioane de lei, in urma rectificarii bugetare din vara acesta a fost redus la 178 de milioane de lei.

Pentru 2013, autoritatile au alocat initial un buget de 500 de milioane de lei. In urma aprobarii proiectului de buget pe acest an, Guvernul a alocat o suma mult mai mica: 95 de milioane de lei.

In viziunea Ancai Boagiu, fostul ministru al Transporturilor, amanarea finalizarii magistralei de metrou Drumul Taberei-Universitate va avea ca efect disponibilizari in randul angajatilor care lucreaza la acest proiect. In plus, costurile finale ale lucrarii vor fi mai mari.

Sursa foto: ill.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea