Social

#bucuresti #cinema #filme #sergiu nicolaescu #nemuritorii #targu jiu

Filmele lui Sergiu Nicolaescu ruleaza gratuit in Bucuresti si in Targu-Jiu

In data de 4 ianuarie 2013, in semn de respect pentru Sergiu Nicolaescu, intre orele 22.00 si 05.00, la Cinematograful Patria din Bucuresti vor rula gratuit filmele: "Dacii", "Revansa", "Ultimul cartus" si "Nemuritorii".

Aceleasi filme vor rula gratuit si la Cinematograful "Sergiu Nicolaescu" din Targu-Jiu, complet refacut, modernizat, digitalizat si numit dupa marele regizor pe 6 decembrie 2012.

Citeste si: Ultima dorinta a lui Sergiu Nicolaescu

"Ceea ce am facut in viata, in primul rand, a insemnat munca. Am facut peste 60 de filme, am 135 de milioane de telespectatori in Romania si peste un miliard de telespectatori in lume si, cu toate acestea, ca gorjeni si ca olteni va puteti mandri pentru ca intotdeauna am spus cu mandrie ca sunt nascut in Targu-Jiu. Pentru mine, filmul a insemnat ceea ce era mai important in viata. Existenta mea", a declarat Sergiu Nicolaescu la inaugurarea cinematografului din Targu-Jiu. 

Citeste si: Marele regret al lui Sergiu Nicolaescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea