Social

Filialele PD-L fara rezultate in alegeri au fost dizolvate

Presedintele PD-L Emil Boc a anuntat astazi ca, in urma rezultatelor slabe la alegeri, conducerile filialelor Bacau, Constanta, Galati, Gorj, Satu Mare, Salaj, Teleorman, Vaslui si Vrancea au fost dizolvate.

Emil Boc a aratat ca decizia Biroul Permanent National a fost luata tinand cont ca cele noua organizatii nu au reusit sa indeplineasca criteriul stabilit inainte de alegeri, adica sa obtina cel putin un presedinte de consiliu judetean sau primar in municipiul resedinta de judet sau nu se situeze cu mai mult de 5% sub media nationala a PD-L.

"Orice partid care se respecta are o asemenea analiza riguroasa. Avem organizatii cu rezultate foarte bune, avem un procent care reprezinta dublu fata de cel din 2004, avem insa si organizatii care s-au situat sub media partidului. Este un semn de responsabilitate politica in PD-L", a declarat Emil Boc.

Liderul PD-L a precizat ca a fost desemnat cate un membru al Biroului Permanent sau doi, de la caz la caz, care vor prezenta o structura interimara de conducere dupa o analiza riguroasa la fata locului. Potrivit democrat-liberalului, pentru judetul Bacau a fost desemnat Gheorghe Flutur, pentru Constanta - Elena Udrea si Valeriu Stoica, pentru Galati- Gheorghe Stefan si Roberta Anastase, pentru Gorj- Adriean Videanu, pentru Satu Mare- Ioan Oltean , pentru Teleorman- Adriean Videanu si Marian Hoinaru, pentru Vaslui- Gheorghe Stefan si pentru Vrancea - Gheorghe Flutur.

De asemenea, Emil Boc a aratat ca este posibila organizarea unui Colegiu Director la inceputul lunii iulie. In ceea ce priveste evaluarea asupra organizatiei de Bucuresti, Emil Boc a aratat ca nu considera ca este cazul unei demisii la conducerea filialei, adica a candidatului la Primarie, Vasile Blaga.

"Nu este cazul unei demisii la Bucuresti, avand in vedere performanta politica pe care a obtinut-o organizatia Bucuresti la Consiliul General, fiind partidul care a castigat alegerile in Bucuresti. Nu am demisia domnului Blaga pentru ca nu i-am cerut-o", a spus Boc.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea