Social

Figo ramine la Real Madrid

Mijlocasul echipei Real Madrid, Luis Figo , a declarat ca este hotarit sa ramina la gruparea spaniola pina in anul 2006, cind ii expira contractul.

"Mai am doi ani de contract cu Real Madrid si intentionez sa-l respect. M-am gindit la un moment dat, din cauza unor probleme, sa parasesc gruparea madrilena. Am trecut printr-o perioada de saturatie , dar, dupa ce m-am gindit mai bine, am decis sa ramin", a declarat internationalul portughez, in virsta de 31 de ani.

Luis Figo a precizat ca, in prezent, el nu mai poate lua hotariri de unul singur. "Eu am o familie de care trebuie sa tin cont, iar decizia de a ramine am luat-o si pentru ca atmosfera s-a schimbat", a spus mijlocasul portughez.

Intrebat despre rezultatele slabe ale echipei Real Madrid, care nu a cistigat nici un trofeu in acest sezon, Luis Figo a declarat ca, in anumite momente, ar fi fost nevoie de o echipa mai echilibrata. "Nu poti juca mereu cu aceeasi jucatori la un astfel de nivel. Am jucat trei meciuri pe saptamina si asta s-a vazut. Factura a venit in cel mai prost moment", a spus mijlocasul formatiei Real Madrid.

Luis Figo a precizat, de asemenea, ca ar dori sa revina la finalul carierei la formatia Sporting Lisabona , club la care a debutat. "Nu am ascuns niciodata aceasta intentie a mea. Cred ca mai pot evolua citiva ani. Nu am avut probleme de sanatate si sint inca motivat, vreau sa evoluez la cel mai inalt nivel inca mult timp . Pentru moment, inca nu am decis cind voi parasi fotbalul", a adaugat Figo.

Figo se afla in localitatea portugheza Obidos, intr-un stagiu de pregatire cu nationala Portugaliei, in vederea participarii la Campionatului European de fotbal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea