Social

FIFA recunoaste gazonul artificial

Gazonul artificial este recunoscut ca suprafata oficiala de joc incepind cu 1 iulie 2004, a anuntat, miercuri, FIFA, citata de AFP.

Incepind cu 1 iulie meciurile se vor putea disputa atit pe gazon natural, cit si pe cel artificial. Aceasta reglementare a fost votata de International Board in cadrul unei intruniri generale, pe data de 28 februarie, la Londra.

O alta reglementare care intra in vigoare cu 1 iulie se refera la faptul ca in timpul unui meci amical numarul de schimbari permise va fi de sase. Referitor la stabilirea cistigatoarei unui meci, International Board a decis ca, pe viitor, reprizele de prelungire sa se dispute pina la final, fiind urmate de loviturule de la 11 metri, in cazul in care, la sfirsitul acestora, rezultatul este egal. O repriza de prelungire va avea maximum 15 minute. Regula golului de aur sau de argint nu se mai aplica.

De asemenea, jucatorii care isi scot tricoul dupa inscrierea unui gol trebuie sanctionati pentru comportament antisportiv. Competitiile aflate in desfasurare in aceasta perioada, printre care si Euro-2004, nu sint afectate de aceste reglementari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea