Social

#fifa #mutu #milioane #chelsea

FIFA confirma ca Mutu trebuie sa plateasca 17 milioane de euro lui Chelsea

Federatia Internationala de Fotbal a confirmat prin intermediul unui comunicat oficial ca fotbalistul roman Adrian Mutu trebuie sa plateasca daune materiale fostului sau club, Chelsea Londra , dupa ce a fost depistat ca a consumat cocaina, iar din acest motiv i s-a reziliat contractul.

"Adrian Mutu trebuie sa plateasca lui FC Chelsea suma de 17.173.990 de euro drept compensatie in urma deciziei Camerei de Rezolvare a Disputelor (DRC). Jucatorul a fost gasit pozitiv la un test antidrog din 2004, din acest motiv incalcand contractul pe care il avea la club", informeaza site-ul oficial al FIFA.

"Confirmam faptul ca a fost luata o decizie de catre DRC in privinta cazului dintre jucatorul Adrian Mutu si clubul de fotbal Chelsea (Anglia), iar hotararea a fost anuntata catre partile implicate. Potrivit articolului 63 din Statutele FIFA, aceasta decizie poate fi atacata la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS)", se arata intr-un comunicat al FIFA.

Chelsea i-a reziliat contractul de joc lui Mutu in octombrie 2004, dupa care jucatorul a primit o amenda si a fost suspendat sapte luni din cauza ca a consumat cocaina. Adrian Mutu evolueaza in prezent la Fiorentina, unde are un contract valabil pana in 2012.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea