Social

Fesul lui Basescu este o basca de lux

Traficul pe Valea Oltului va fi reluat miercuri pe un singur sens. Genistii au dinamitat ieri rocile de pe munte, lucru nereusit pina in prezent de specialistii Ministerului Transporturilor.

Ceea ce nu s-a facut intr-o saptamina, vom face noi in trei zile a spus ieri Teodor Atanasiu , ministrul Apararii . Armata a intervenit ieri, la Ciineni, unde drumul dintre Rimnicu-Vilcea si Sibiu este blocat de roci, la solicitarea directa a presedintelui Basescu si a ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre. Maiorul Doru Apafaian, comandantul batalionului 96 Geniu, a adus cu el doar noua oameni pentru a disloca rocile care ameninta sa cada pe sosea. Sint numai specialisti si s-au oferit voluntar la ordinul meu, a spus maiorul. Astazi, la ora 14.00, se preconizeaza sfirsitul dinamitarii muntelui, urmind ca pina miercuri sa se lucreze la degajarea bolovanilor dislocati. Miercuri se da drumul la trafic pe un singur fir. Nu a fost o problema care sa poata fi rezolvata strict de Ministerul Transporturilor, a spus Traian Basescu, prezent si el, pentru a patra zi consecutiv, pe Valea Oltului.

Fes de colectie

Caciula pe care Traian Basescu a purtat-o in Valea Oltului este produsa de o renumita firma din Italia si nu se gaseste in magazinele din Romania. Fesul costa aproape 1 milion de lei , dar poate fi adus la Bucuresti numai pe comanda speciala. Reprezentantii firmei care il importa sustin ca acum au foarte multe cereri. Fesul este de la un magazin Paul&Shark, de cind navigam. L-am cumparat din Singapore, in 1979, cu o lira engleza, a spus Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea