Social

Festivalul "Body Mind Spirit", stil de viata sanatos

Intr-o lume grabita, aglomerata si uneori searbada, fiecare are nevoie de o oaza de frumusete, sanatate, aspiratii nobile, seninatate si bucurie de a trai. Acestea le poti gasi la festivalul Body Mind Spirit unde vei avea parte de o atmosfera reconfortanta, placuta, vesela, invitand la aplecare spre interior, autocunoastere, reflectie si emotie estetica. Locul in care gasesti cadouri speciale pentru tine si pentru cei dragi tie? Cauti solutii naturiste pentru sanatatea ta si a familiei tale? Esti interesat de terapii de ingrijire corporala? Vrei un ghid pentru relatii? Autodezvoltarea personala este tinta ta? Cauti pacea interioara? Vrei sa te autoimpulsionezi? Sau pur si simplu vrei sa te distrezi cu prietenii? In cadrul acestui festival gasesti ceea ce cauti:
  • expozitie cu vanzare – pentru cei care vor sa-si procure TOT ce le doreste inima!
  • Workshop-uri, prelegeri si conferinte – pentru cautatorii neobositi sa invete mereu!
  • Manifestari artistice – pentru cei cu sufletul treaz!
  • Demonstratii – pentru cei curiosi si dornici de inedit!
  • Promotii, tombole si concursuri – pentru cei cu spirit de aventura!
  • Multe alte surprize – pentru cei care adora imprevizibilul! Rasfat total pentru trup, minte, suflet Pentru toate acestea viziteaza si bucura-te de festivalul BODY MIND SPIRIT, un eveniment original, care te asteapta in aprilie 2008, la Sala Palatului, Bucuresti. Evenimentul va reuni medici specialisti in medicina complementara, psihologi, maseuri, kinetoterapeuti, instructori, traineri, profesori, ingineri cercetatori, producatori din tara si din strainatate, specialisti, din domeniul sanatatii, relaxarii si frumusetii precum si pictori, sculptori, fotografi, arhitecti, muzicieni, cantareti, dansatori, actori. Ce-a de-a doua editie a festivalului Body Mind Spirit va cuprinde o paleta larga de domenii, dintre care amintim: medicina si terapii naturiste (acupunctura, apiterapia, bioenergoterapia, cristaloterapie, electrosomatograma, galvanopunctura, cromoterapie, hipnoza etc), mancare naturala (mancare negatita, produse cu zahar brun etc), suplimente nutritive (produse apicole, produse chinezesti, produse pentru slabit etc). De asemenea, veti regasi si echipamente si aparatura pentru sanatate (aparate pentru masaj, stimulatoare circulatie energetica, produse cu magneti etc), estetica si intretinere corporala, body art, welness si spa, masaj (masaj indian, masaj chinezesc Tui Na, masaj japonez Shiatsu, masaj suedez, masaj sportiv etc), sport, bioritm, astrologie, tehnici de relaxare si meditatie, cosmetica (dermato-cosmetice pentru ten si corp, parfumuri si arome, cosmetice naturale, machiaj), decoratiuni interioare etc. Prima editie a acestui festival a avut loc anul trecut la Teatrul National - la Centrul National al Dansului, in urma caruia s-au inregistrat mai mult de 5000 de vizitatori, iar anul acesta se estimeaza o dublare a acestui numar. Viziteaza si bucura-te si tu de acest Festival, in perioada 18-20 aprilie la Sala Palatului! Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea