Social

Festival de teatru de strada la Bucuresti

13 companii de teatru participa la prima editie a Festivalului International class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ b-fit " title="b-fit">b-fit " title="b-fit">B-FIT in the Street! Manifestarea este versiunea stradala a Festivalului International de Teatru B-FIT a carei prima editie a avut loc anul trecut. El urmeaza sa fie organizat din doi in doi ani.

Festivalul de strada se va desfasura intre 29 mai si 1 iunie in Parcul Izvor, pe esplanada Teatrului National Bucuresti, in Parcul Unirii, Piata George Enescu, Parcul Cismigiu, Parcul Coltea si Piata Constitutiei.

Pe langa spectacolele propriu-zise festivalul cuprinde si cateva parade. Ele vor porni din Piata Unirii, vor traversa Bulevardul Unirii si vor stationa in Piata Constitutiei. Pe 30 iunie, are loc parada "Lacher de Violons" a companiei franceze de teatru Transe Express, care reuneste un numar impresionant de artisti ce vor defila prin centrul Bucurestiului in timp ce canta la tobe.

 In Piata Constitutiei, ritmul tobelor va fi inlocuit de cel al unei orchestre de viori. Aici intra in scena un grup de violonisti, care se balanseaza suspendati de o structura aeriana la 30 de metri deasupra publicului. Pe 31 mai, compania de teatru Off prezinta parada "Les Giraffes".

"Mobile homme" a companiei Transe Express si "Le Voyage des Aquareves" a companiei Malabar sunt doar cateva din paradele organizate in cadrul festivalului de Ziua internationala a copilului.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea