Social

Ferrari se lasa de fumat

Scuderia italiana a uitat sa faca reclama la tigari in Bahrain, desi nu avea nici o interdictie .
 
Ferrari este ultimul bastion din Formula 1 destinat producatorilor de tigari, scuderia italiana facind viraje printre legislatiile diverselor tari pentru a incasa bani de la Altria, fosta Philip Morris Companies Inc. Un scurtcircuit in relatia dintre Ferrari si cel mai mare concern din industria tutunului s-a produs insa in Bahrain, la ultimul Grand Prix din actuala editie a Campionatului Mondial de Formula 1.

Desi in aceasta tara nu exista nici un fel de interdictii cu privire la publicitatea la tigari, monoposturile F2008 conduse de Kimi Raikkonen si Felipe Massa au avut in locul logourilor la aceleasi coduri de bare ca in cursele precedente.

Un purtator de cuvint de la Ferrari a explicat aceasta „anomalie“ precizind ca logourile la tigarete nu vor mai aparea niciodata pe monoposturi in cursele de Formula 1, chiar daca intelegerea dintre italieni si Altria expira abia in anul 2011. Producatorul de tutun nu a denuntat intelegerea, desi logoul sau a disparut din denumirea scuderiei, iar reclama se face doar in citeva Grand Prix-uri din afara spatiului UE. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea