Social

#fericire #efecte fericire #energie fericire

Fericirea te face mai energic

Persoanele fericite au o conditie fizica mult buna decat cele pesimiste, arata un studiu realizat de curand de oamenii de stiinta britanici de la University College London.

In cadrul studiului, cercetatorii au constatat ca persoanele optimiste merg mult mai repede si sunt active pana la varste inainte, fata de persoanele care sunt mereu triste si nefericite.
De asemenea, persoanele in varsta care sunt mereu fericite au mai putine probleme in ceea ce priveste activitatile zilnice, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

"Studiul a aratat ca oamenii in varsta care sunt mai fericiti si se bucura de viata au prezentat un declin mai scazut in ceea ce priveste activitatile fizice odata cu inaintarea in varsta. Acestia sunt mai putin predispusi sa dezvolte deficiente in activitatile zilnice, cum ar fi sa se imbrace sau sa se ridice din pat, iar viteza lor de mers arata un declin fizic mai scazut, comparativ cu cei care se bucura mai putin de viata", a declarat Andrew Steptoe, autor al cercetarii.

Sursa foto: austintherapyforgirls.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea