Social

Ferguson o da in judecata pe Tottenham!

Scandal mare in Premier League, cu mai putin de o luna inainte de startul noului sezon. Antrenorul celor de la Manchester United, Alex Ferguson , se afla in plin razboi cu cei de la Spurs. Marul discordiei este atacantul lui Tottenham , Dimitar Berbatov.

Jignit de oficialii londonezi, Ferguson insista ca nu a spus niciodata ca il va transfera pe bulgar, lucru lipsit de legalitete conform regulilor Federatiei Engleze de Fotbal. De partea cealalta, cei de la Spurs au emis un comunicat de presa prin care sustin ca au dovezi conform carora scotianul ar fi facut acele declaratii. „Cu tot respectul pentru United, Ferguson a facut anumite comentarii in timpul unei intalniri cu suporterii. Avem dovezi si ne vom duce cu ele direct la Federatie ! Ne-am consultat cu avocatii nostri si avem un caz. Nu am face asa ceva fara argumente substantiale”, se arata in comunicatul gruparii de pe White Harte Lane.

Iritat de aceste acuze si de faptul ca a fost facut arogant de boss-ul lui Tottenham, Daniel Levy, Sir Alex Ferguson a decis sa ii dea pe cei de la Spurs in judecata. „Va fi foare rusinos pentru Tottenham. Marele lor argument se bazeaza doar pe un articol publicat de un ziar. Eu unul chiar nu stiu de ce mi s-au bagat acele cuvinte in gura. Cu siguranta nu imi apartin! Dar stim cu totii cum este Levy. Este... sa zicem asa... diferit! Vor fi urmari. Avocatii mei se ocupa de aceste aspecte chiar acum”,a declarat Ferguson pentru editia on-line a saptamanalului News of the World.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea