Social

Ferguson: Daca il transferam pe Gazza, alta era viata lui

Paul Gascoigne este un om ajuns la capatul puterilor, din punct de vedere fizic , insa si mai mult in ceea ce priveste sanatatea sa mentala . Ultimele nebunii ale fostei glorii a fotbalului britanic au socat intreaga opinie publica, dar si familia, prietenii sau oamenii care il cunosc de zeci de ani.

Printre acestia se afla si Sir Alex Ferguson , care traieste acum un regret imens ca nu a putut sa isi puna amprenta asupra lui Gazza, atat pe treneul de fotbal, cat si in viata personala. Antrenorul „diavolilor rosii” a declarat ca nu poate uita ziua in care a scapat printre degete transferul lui Gascoigne pe Old Trafford, invinovatindu-se oarecum de faptul ca viata fostului atacant a luat o intorsatura gresita.

„I-am avut pe Bobby Charlton sau Bryan Robson, doi jucatori care au facut istorie pe terenul de fotbal, reusind totodata sa tina grupul unit si sa stea deoparte de orice fel de probleme. In acest anturaj , Gazza putea fi invatat foarte usor ce inseamna disciplina”, a declarat Ferguson.

Dar tanarul atacant a dat cu sutul unei sanse unice in viata, aceea de a evolua pe „Teatrul Viselor”, semnand rapid cu Newcastle. Motivul este dezvaluit de acelasi tehnician: „Paul era cel mai bun fotbalist din Anglia la acea vreme, juca cu zambetul pe buze. Din cate am auzit, parintii lui au primit cadou o superba casa, moment in care au intrerupt orice legatura cu noi”. Si ce pacat, caci Gascoigne a schimbat intre timp luxoasa locuinta cu saloanele de spital, pe care le viziteaza frecvent, din cauza viciilor care i-au distrus viata...

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea