Social

#fenomene meteo extreme #vremea in bucuresti #vremea in tara #vremea #starea vremii #conditii meteo

Fenomene meteo extreme in urmatoarea perioada

Vremea se anunta buna la inceput de saptamana insa nu pentru mult timp. Vremea instabila si precipitatiile vor reveni in majoritatea tarii in perioada urmatoare. Iata care sunt temperaturile maxime pentru urmatoarele zile.

 

Luni, vremea continua sa se incalzeasca in majoritatea tarii. Temperaturile vor urca mai sus decat normalul acestei perioade in vestul, nord-vestul si centrul tarii. In zona Carpatilor Orientali si Meridionali cerul va fi variabil si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice in special in cea de-a doua parte a zilei.

In Bucuresti vremea se va fi mai calda decat normalul perioadei, maximele ajungand pana la 26 de grade Celsius. Spre seara cerul se va innora si sunt posibile averse si descarcari electrice.

Marti, vremea se va inrautati in toata tara. Cerul va fi mai mult noros iar, pe arii extinse, se vor inregistra averse, fulgere, tunete si intensificari de scurta durata ale vantului, izolat chiar vijelii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 26 de grade Celsius.

Si in Bucuresti vremea va fi instabila iar innorarile se vor accentua in special in cea de-a doua parte a zilei, cand se vor inregistra averse, ce pot avea caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima nu va depasi 24 de grade Celsius.

Miercuri vremea va ramane instabila si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice pe arii extinse. Local vor fi consitii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 24 de grade Celsius.

In Bucuresti temperaturile vor scadea dramatic, maxima nedepasind 19 grade Celsius. Cerul va fi innorat si se vor inregistra precipitatii insotite de scurte intensificari ale vantului.

Sursa foto: radiocraiova.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea