Social

Fenerbahce, campioana Turciei

Echipa a cistigat al 15-lea titlu de campioana a Turciei, dupa ce a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 4-0, formatia Denizlispor, in etapa a XXXIII-a.

Pentru au inscris Van Hooijdonk '8, Tuncay '12, '90+2 si Umit Ozat '45.

Cu o etapa inainte de finalul campionatului, Fenerbahce ocupa locul intii in clasament, cu 76 de puncte, si nu mai poate fi ajunsa de cea de-a doua clasata, Trabzonspor (71 de puncte). Fenerbahce Istanbul va evolua in grupele Ligii Campionilor.

Echipa Galatasaray Istanbul , antrenata de Gheorghe Hagi , a invins, in deplasare, cu scorul de 4-2, formatia Trabzonspor. Pentru Galatasaray au inscris Necati '38, 53, Suat Usta '45 si Murat Erdogan '73, in timp ce Trabzonspor a punctat prin Erdinc '70 si Mehmet Yilmaz '79.

Hagi l-a folosit titular pe jucatorul Ovidiu Petre , care a fost eliminat de pe teren in minutul 83, pentru cumul de cartonase galbene. Atacantul Florin Bratu a inceput meciul pe banca de rezerve, fiind introdus pe teren in minutul 56, in locul lui Hakan Sukur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea