Femeile si barbatii au cosmaruri diferite. Afla ce viseaza fiecare!

Social

#cosmar #vis # studiu vis # ce inseamna visele # ce inseamna cosmar

Femeile si barbatii au cosmaruri diferite. Afla ce viseaza fiecare!

Pe langa conceptiile diferite vizavi de viata, femeile si barbatii sunt la poluri opuse chiar si atunci cand dorm, au demonstrat cercetatorii canadieni in cadrul unui studiu recent.

In cadrul studiului, care a fost realizat pe jurnale onirice, s-a demonstrat ca visele urate ale femeilor se bazeaza in general pe conflicte interpersonale, in timp ce barbatii au cosmaruri care se axeaza in principal pe dezastre, calamitati sau insecte.

Totusi, exista ceva care leaga ambele sexe in ceea ce priveste visele urate. Atat femeile, cat si barbatii au cosmaruri cu aceeasi frecventa.

De asemenea, oamenii de stiinta canadieni au descoperit ca jumatate dintre cosmaruri pot produce si alte emotii decat frica, precum mania, tristetea si frustrarea.

Cercetatorii canadieni au dezvaluit ca exista o diferenta chiar si intre cosmaruri si vise urate. Primele determina trezirea din somn, iar frica este emotia principala in 65% din cosmaruri si in 45% din visele urate.

Sursa foto: sleepdentistarizona.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea